Споделяме усмивки в планината :-)
T: 0890 182 189 E: info@prikluchenia.com
default-logo

Дивите козлета е нещо повече от нашия бранд за програми за деца. Това е любов, която се предава от водачите към деца. Обучения, знания и разбира се много преходи, даряващи ни с бодър дух, здраво тяло и много положителни емоции в планината с още усмихнати деца!

Планинската занималня на Витоша е прекрасно начало за планинарската култура у децата. Смеем да твърдим, че това е най-яката занималня за деца в планината, като зад думите ни могат да застанат всички наши малки фенове. И тук също смело може да кажем, че не винаги високата цена е определяща за качествената услуга! Има много други неща, а нашата цел е повече деца да се докоснат до планината, чрез нас! За надграждане на знания и повече самостоятелност са следващите нива -2- и -3-.

Лагерите в планината са подходящи за децата, които имат вече основните знания за ходенето в планината, ориентирането и всичко важно. Те са тематични и надграждаме много, ама много знания и умения в тях. Няма как да не се гордеем, че в лагер Зимно планинарство 2021 – 12 деца изкачиха вр. Мусала при отлични зимни условия.

Влюбваме децата в планината!

Планинска занималня Дивите козлета

всеки понеделник от 6 юни до 22 август
27 юни, 11 юли, 25 юли, 15 август

Ваканции с Дивите козлета

Походи и летувания за Дивите козлета

Дивите козлета за уикенд в планината

Дивокозелски Матерхорн и храм Гърло

14 май (1 ден)
Водач Валя Лекова-Станскова
Запази място
59 лв

Общи условия

Общи условия

Политика на поверителност

Политика на поверителност