Търси в сайта
T: 02 4 182 189; 0890 182 189 E: info@prikluchenia.com
default-logo
Екскурзионното летуване е най-подходящата форма за планински туризъм и почивка, особено за начинаещите туристи. Да! Това, че програмите са многодневни ви дава възможност за равномерно и плавно натоварване на тялото, а не еднодневно изкачване на висок връх, съпроводен и с умората от пътя до начална точка, и ред други фактори. Програмите са подходящи дори за деца, разбира се там където има невъзможност – казваме.
През 2018 година решихме да пробваме като отделим храната от пакета. Получиха се доста неприятни моменти, поради желанието на туристите за храна и бавната реакция на някои от обектите. Разделението на „с храна“ и „без храна“ оформяше групички, а ние искаме всички да бъдем заедно на върха и на масата!
Маршрутите са хубаво разписани, така че да бъдат подходящи за широк кръг туристи. Летуванията трябва да бъдат наслада и рекреация, върховите изкачвания са за други наши програми. Всяка програма има категория трудност. Съобразете се с нея.
Местата за настаняване са ни болна тема – едва ли ще ви предложим това, там където не бихме отишли ние като практикуваме хобито си! Всички обекти са проверени и избрани, така че да бъдат най-подходящото място за релакс, хранене и пренощуване. Уютно и гостоприемно!
След като сте се насочили към туроператор за организиране на вашето летуване, означава че вие искате да се насладите на всеки един момент в планината и нямате нужда да мислите къде и какво ще ядете, коя нощувка да платите сега и коя после, застраховката изтекла ли е? А цените? Едва ли ще ви увещаваме в това… просто сметнете всички услуги предлагани другаде в едно. И не забравяйте – ние сме регистриран туроператор – гарантираме за всичко включено в програмата.
Доверете се на опита ни, а ние ще организираме мечтаната ви екскурзионна почивка в българските планини! Тръгваме ли?

Пирин

19 юли, 2 август, 23 август
26 юли, 16 август

Рила

29 юни, 20 юли, 17 август

Родопите

28 юни, 5 юли, 12 юли, 19 юли, 26 юли, 1 август (*), 9 август, 16 август, 23 август

Стара планина

19 юли, 2 август, 23 август
5 юли, 26 юли, 9 август

Планинска екскурзионна почивка

22 юни, 13 юли, 27 юли, 10 август, 24 август