Споделяме усмивки в планината :-)
T: 0890 182 189 E: info@prikluchenia.com
default-logo

Екскурзионното летуване е най-подходящата форма за планински туризъм и почивка, особено за начинаещите туристи. Да! Това, че програмите са многодневни ви дава възможност за равномерно и плавно натоварване на тялото, а не еднодневно изкачване на висок връх, съпроводен и с умората от пътя до начална точка, и ред други фактори. Програмите са подходящи дори за деца, разбира се там където има невъзможност – казваме.

Маршрутите са хубаво разписани, така че да бъдат подходящи за широк кръг туристи. Летуванията трябва да бъдат наслада и рекреация, върховите изкачвания са за други наши програми. Водачите са тези, които смело ще ви поведат по знайни и незнайни пътеки и ще направят вашата почивка запомняща се! 

Местата за настаняване са ни болна тема – едва ли ще ви предложим хижа или хотел, там където не бихме отишли ние когато практикуваме хобито си! Всички обекти са проверени и избрани, така че да бъдат най-подходящото място за почивка, хранене и пренощуване. Уютно и гостоприемно!

Организирането и реализирането на вашата планинска почивка от туроператор с над 13 години опит е гаранция, че вие ще се насладите на всеки един момент в планината и нямате нужда да мислите къде и какво ще ядете, коя нощувка да платите сега и коя после, застраховка къде да си направите, а трансферите с кого да бъдат… и още, и още? Ние може да ви предложим най-доброто съотношение цена-качество, не защото това е маркетинга ни, а защото правим всичко с любов и уважение към планината и туристите! 

Насладете се на вашата активна планинска почивка с нашата професионална грижа!
Споделяме усмивки в планината!

Пирин

9 юли / 16 юли / 20 август
23 юли / 6 август
6 дни - всяка неделя от 2 юли до 3 септември

Родопите

2 юли / 16 юли / 30 юли / 27 август
25 юни / 9 юли / 23 юли / 6 август / 20 август
18 юни / 2 юли / 16 юли / 30 юли / 13 август / 20 август
13 август (7 дни) По заявка

Стара планина

Планинска екскурзионна почивка

По заявка