Търси в сайта
T: 02 4 182 189; 0890 182 189 E: info@prikluchenia.com
default-logo
Екскурзионното летуване е най-подходящата форма за планински туризъм и почивка, особено за начинаещите туристи. Да! Това, че програмите са многодневни ви дава възможност за равномерно и плавно натоварване на тялото, а не еднодневно изкачване на висок връх, съпроводен и с умората от пътя до начална точка, и ред други фактори. Програмите са подходящи дори за деца, разбира се там където има невъзможност – казваме.
Маршрутите са хубаво разписани, така че да бъдат подходящи за широк кръг туристи. Летуванията трябва да бъдат наслада и рекреация, върховите изкачвания са за други наши програми. Водачите са тези, които смело ще ви поведат по знайни и незнайни пътеки и ще направят вашата почивка запомняща се! 
Местата за настаняване са ни болна тема – едва ли ще ви предложим хижа или хотел, там където не бихме отишли ние когато практикуваме хобито си! Всички обекти са проверени и избрани, така че да бъдат най-подходящото място за релакс, хранене и пренощуване. Уютно и гостоприемно!
Организирането и реализирането на вашата планинска почивка от туроператор с над 11 години опит е гаранция, че вие ще се насладите на всеки един момент в планината и нямате нужда да мислите къде и какво ще ядете, коя нощувка да платите сега и коя после, застраховка къде да си направите, а трансферите с кого да бъдат… и още, и още? Ние може да ви предложим най-доброто съотношение цена-качество, не защото това е маркетинга ни, а защото правим всичко с любов и уважение към планината и туристите! 
Позволете ни да бъдем вашите професионални планински приятели и водачи!

По заявка