Споделяме усмивки в планината :-)
T: 0890 182 189 E: info@prikluchenia.com
default-logo
Датa: 8 юни, 22 юни, 6 юли, 20 юли, 3 август
Място: Витоша
Цена: 200 лв
Запази място

Ето, че дойде момента в който малките братчета и сестричета на нашите Диви козлета искат да бъдат там където бати и кака ходят. Дааааа! Но за да може да участват пълноценно в Планинска занималня Дивите козлета, те първо трябва да посетят нашата планинска Ясла за Диви козлета, докато навършат годинки за занималнята. Голяма лудница!

Какво по-хубаво от това децата да бъдат в планината. Да играя, да изучават, да изследват, да хапват и да спят на чист планински въздух! Тук е мястото за нашата „Планинска Ясла Дивите козлета“. В тази програма ще дадем първите стъпчици в планинарстването. Наред с много игри, които сме подготвили baby козлетата ще се докоснат до магията на планината и оборудването, с което ходим на планина.

За база на Планинската ни ясла сме избрали една приказна хижа – Червената шапчица. Тук в този район ще се случват хубавите неща за baby козлетата. Ще тичат на воля на поляната, ще спят следобедно в палатки, и ще играят много, много, ама много!

Примерна програма ще има, но тя ще претърпява промени, за да може да задоволим потребностите на малките козлета. Като цяло, тя ще изглежда така:

ПОНЕДЕЛНИК – ПЕТЪК

8:30 ч.  Сутрешно взимане на децата от стадион В. Левски или друго договорено място. Кратко пътуване до м. Златни мостове, от където също много кратък преход до самата дивокозелска ясла – хижа Червената шапчица.
10:00 ч. Леко хапване и чай. Игри, игри, игри. В много от тях ще има елементи на туристически спортове. Кратък преход в района, за да опознаем планината и пътеките.
12:00 ч. Вкусен обяд по предварително меню.
12:30 ч. Следобеден сън в палатка на поляната. Преход за дивите 🙂
14:00 ч. Творческа дивокозелска работилница. Нещо сътворено от ръцете на козлетата с камъчета, листа, шишарки и цялото въображение на нашите инструктори и козлетата.
15:30 ч. Леко хапване и чай. Е не може без игри. Така трябва да завърши денят ни тук. Малко преходче и с буса към София.
17:30 ч. Предаване на изморените козлета.

Програмата е примерна. Тя може да претърпи промени в случай на влошаване на времето. При лошо време дневните занимания се провеждат в хижа Червената шапчица.


Отпътуване: 8:30 часа от стадион „Васил Левски“

Връщане: 17:30 ч. на стадион „Васил Левски“

Дати: 8 юни, 22 юни, 6 юли, 20 юли, 3 август


Цена за петдневна програма: 200,00 лева
Отстъпка за 2-ро дете от семейство: 15,00 лева

Цената включва:
– ежедневен транспорт с микробус
– инструктори по туризъм и вид спорт на 6 деца/ 1 инструктор
– материали за творческата работилница
– екипировка за провеждане на обученията и игрите
– туристически игри и състезания
– храна за дните – обяд и две междинни хранения
– застраховка „Злополука“
– Яка тениска с бранд „Дивите baby козлета“

Цената не включва:
– Нямат право на допълнителни поръчки в хижата 😉


Минимален и максимален брой за една група: 14 деца
Срок за уведомяване при не събран брой деца: 7 дни
Програмата е подходяща за деца от 4 до 6 годишна възраст