Търси в сайта
T: 02 4 182 189; 0890 182 189 E: info@prikluchenia.com
default-logo
Датa: 9 - 10 май
Място: Сърбия
Цена: 119 лв
Запази място

Прекрасна разходка из съседна Сърбия с включени гледки, води и върхове. По стара традиция ще е доста гостоприемно и вкусно. 

1 ден Тръгване в 7.00 от паметника Левски и през Калотина се насочваме към Пиротския край. В днешния ден ще се качим на Кози камък, от където се открива фантастична гледка към Завойското езеро, образувано от река Височица, която извира от България под връх Ком. След това ще посетим скалната църква до село Рсовци, ще имаме време за вкусен обяд на етно кръчмата Врело и за капак ще посетим Росомачкото ждрело. Тук в този района, който желае ще може да си закупи сирене и други домашни вкусотии. Нощувка в Нишка баня. 

2 ден  Ставаме. Време е за хубава закуска, а след това бързо към изходната точка за днешната разходка. Преходът до връх Трем 1810 м.н.в. е около 6-7 часа в двете посоки. Алпийският облик на планината, гледана отдалеч с шеметните пропасти от север е завладяващ. След като се върнем в изходната точка ще потеглим към Родината, но преди това хубава раздумка в кафана. Прибиране към София.

Цена 119 лв.

Цената включва: Планински водач, една нощувка със закуска, застраховка с лимит 5000 евро.

Планински водач: Александър Николов

Цената не включва: Транспорт – споделено пътуване (възможност за превоз от нас), храна.

Минимален брой туристи: 7

Срок за уведомяване при не събран брой: 7 дни