Търси в сайта
T: 02 4 182 189; 0890 182 189 E: info@prikluchenia.com
default-logo
Датa: 3 август
Място: Родопа, планина - хижа Чаирски езера
Цена: 350 лв
Запази място

Йога практика в планината, край Чаирските езера, на 1400 м.н.в., в приятна хижа и с вкусна храна. Какво още ви трябва, за да може да подредите петте основни стълба на йогата? Е как! Усмихнат и ведър йога преподавател 🙂 Изабела! Всичко тук е сътворено с любов <3

В тази седмица ще разберете какво е йога, и ще може в пълни сили да се доверите на нашата програма! Изабела ще ви покаже правилните упражнения – асани, за да може да балансирате над себе си умело, Миленка ще ви помогне да хармонизирате връзката Ум-Сърце-Тяло и ще ви отведе в блаженото пространство на Дъха чрез дихателни практики, с опитния ни планински водач ще релаксирате, чрез пешеходни преходи … е не знем колко душевен мир ще имате докато ви изкачат на някой баир, но ще имате време и за як релакс на поляната, леля Софи ще сътвори вълшебни вкусотии, е след всичко това няма как ще оставим и на вас нещо, а именно позитивното мислене и медитация! 

Този лагер се различава от нашата основна програма с почивка на хижата край чудните Чаирски езера с това, че тук основата е йога практиката и малко по-специалната храна. Разбира се ще има време за супер преходи, върхове, изгубени селца, резервати, браздата с Гърция и всичко чудно, що може да се случи в района.

Децата са добре дошли, ще бъдат част от практиката с йогата. Ще е забавно, пълноценно и полезно! За още разкош децата, а и вие ще участвате в месенето на хляб за дните, в които ще сме на хижата. Че дори и ще може да бъдете част от сътворяването на магията в кухнята. Лагерният огън е ясен. 

 

Е, програма няма, но условно има план дните да протичат по следния план:

Ден 1  хижа Чаирски езера
Пристигане на разклона в Триградското ждрело до 13:00 ч. Като за добре дошли едно лудо джип сафари. Защо не – Вълчи камък. Поглеждане в Чаир дере от тази панорамна площадка и още тук ще разберете, защо Родопа планина е планината с душа. Чаирите ни зоват. Пристигане на хижата – настаняване и една ведра игра за запознаване с групата. Йога, Йога, Йога. Вечерта – начертаване на план за идните дни!

Ден 2 до Ден 6 Родопа планина
По план ще имате няколко йога практики на ден. Само за възрастни и смесени с децата. Предполагам, че местата ще се менят, за да може да настроите чакрите 😉 По отношение на планинарството – със сигурност не може да ви преразкажем това което ви очаква, но гарантираме, че ще е запомнящо се! Предстоят ви вълнуващи срещи с тайнствени кътчета, чудни пътеки и върхове, добри хорица в Мугла и нашето приключение „Кралство Чамла“. Само с нас имате привилегията да посетите резерват Шабаница и да избягате за кратко в гръцко! … Подарете си емоция, енергия и сила! Родопа планина ви зове! И да не забравим… Йога, йога, йога!

Ден 7 Триград

След закуска е време за последна разходка! Багажа ще го возят, а ние пеш. От Чаири до Триград. Време е за пещерите и ждрелото. Раздяла с групата и до нови срещи из мистичните Родопи!

Дати: 3 август

Обща стойност на програмата: 350.00 лева

Цената включва:
– цялостна организация и планински водач;
– сертифициран йога преподавател – Изабела;
– сертифициран специалист по работа с Дъха – Милена;
– 6 нощувки в хижа Чаирски езера;
– всичката храна – закуска, обяд и вечеря – вкусно и доволно;
– обяд в с. Мугла при разходката ни до там! Вкусна рибка 🙂
– трансфер на багажа в двете посоки;
– джип сафари до Вълчи камък;
– планинска застраховка с лимит 1000 лв.

Цената не включва: транспорт до и от началното място, разходи от личен характер.


Отстъпки: Родител с дете -5%; Второ дете още 5% за него!
Минимален брой туристи: 20
Срок за уведомяване при не събрана група: 20 дни


Изискване към екипировката – прочети тук!


Хижата. Чаирски езера е разположена на 1400 м.н.в. в непосредствена близост до езерата.
Разполага със стаи с 5-6-7-8 легла, с етажни санитарни възли. Хижата е електрефицирана чрез соларен панел.