Споделяме усмивки в планината :-)
T: 0890 182 189 E: info@prikluchenia.com
default-logo
Датa: 30 април - 3 май
Място: Странджа
Цена: 195 лв
Запази място

Странджа не е странна. Просто я посетете, за да усетите магията на ниската планина с вековни дъбове и земя пропита с мистерии. Тази програма ще бъде на колела, подходяща дори за любителите на разходките, които не са чат толкоз карачи. Запазете си датите и се отправете на вашето вело приключение в Странджа.

Програмата е следната:
1 ден Среща на групата в Синеморец към 13.00 и ще завъртим педалите до Резово и обратно, за да настроим колелата и краката за предстоящите чудни дни в Странджа. Ще направим лагера в покрайнините на Ахтопол, с чудни гледки към морето. Ще съберем дръвца за лагерния огън и започва веселбата.

2 ден Започваме с едно асфалтово каране до Бродилово, а оттам според преценка на водача, ще повъртим по река Велека или ще разширим кръга и ще опознаем крайморска Странджа. Километража за деня ще е 35 км, а ако преценим, че ни е малко ще го увеличим… Лагерът ще е на същото място, така че караме с малка раничка с вода, сандвич, подсилки разни и дрешка.

3 ден Ще се придвижим в същинската част на Странджа и ще посетим село Кости, до древното тракойска оброчище Индипасха, ще се полюбуваме на река Велека. Километража ще е горе долу същия и сме отново с малката раница.

4 ден В този ден ще покараме до историческата местност Петрова нива, ще покараме и покрай река Младежка до нейните извори и в следобедните часове ще съберем багажите и ще се отправим към домовете.

Цена на програмата: 195 лв.


Цената включва:
– цялостна организация и веловодач
– помощ при авария/лепене на гуми със специална почерпка за водача,разбира се/
– палатка и шалте за нощувките
– застраховка

Цената не включва:
– храна за дните на програмата
– други лични разходи
– превоз на колело от/до София – 30 лв.

Необходима екипировка:
– Личен велосипед (възможно е наем срещу 30 лв. на ден)
– Личен спален чувал; челник; прибори за храна.


Минимален брой туристи: 10
Срок за уведомяване при не събран брой: 7 дни