Споделяме усмивки в планината :-)
T: 0890 182 189 E: info@prikluchenia.com
default-logo
Запази място

Това е програма, която ще обедини силата на природата – движението, наша основна активност и растенията, нашата храна и лекарство. Леките преходи с опознаване на билките и растенията из обширната Родопа планина са перфектен начин за раздвижване на нашето тяло, а самата чистота на планината ще насити нашите бели дробове.

Наша база за тези дни ще е чудната хижа Чаирски езера, разположена около магичните свлачищни езера – важно ни е! Хиляди отрицателно заредени йони ще бъдат в помощ на нашата детоксикация!  Клетките ни имат електрически потенциал. По повърхността им отрицателният потенциал следва да е между 70 и 90 миливолта, за да се абсорбират добре хранителните вещества и да се изхвърлят токсините най-оптимално. Нездравословният начин на живот, замърсяванията във въздуха, водата и храната, стресът, положително заредените йони и всички останали фактори, допринасят изключително много за намаляване този потенциал и водят до редица заболявания и по-кратка продължителност на живот.

Всеки ден нашият организъм е подложен на атаки! Заобикалящата ни среда, стрес и храна. Всичкото това в съюз със свободните радикали и лошите вируси могат да разрушат нашата защитна обвивка, нашата имунна система.

Всеки от вас е ползвал поне веднъж витамини като добавка към своята храна, или като превенция преди и след определени периоди. Но колко може да се доверим на всички натурални витамини и добавки? Колко от тях се усвояват от нашия организъм и могат да въздействат продължително върху него?

Стоп! Решението е в твоите ръце 😉

 

Защо тази програма?

От планинарска гледна точка:

 • Заслужена почивка из мистичната Родопа планина
 • Няма тежка раница и местене от хижа на хижа
 • Прекрасна хижа и домакини, още по-вкусна храна
 • Място със силна енергия, заобиколено от езера
 • Ежедневни преходи из Родопа планина
 • Утринна ведрина и йога
 • Самостоятелен избор на храна според хранителните потребности на всеки
 • Усмихнат планински водач, организатор и приятел

 

От здравословна гледна точка:

 • Място със силна енергия, заобиколено от езера
 • Първоначален тест на 17 органи и системи
 • Професионално четене на теста и изготвяне на програма
 • Включен прием на Bio-Drink – сутрин, следобед и вечер
 • Включен прием на три продукта от Classic Hit серия
 • Ежедневен тест на 17 органи и системи, за проследяване на въздействието от природната среда и от добавките
 • Допълнително събеседване относно продължаваща програма за конкретен проблем

 

Програмата по дни:
Ден 1  хижа Чаирски езера

Пристигане на разклона в Триградското ждрело до 12:00 ч. Багажа ще бъде извозен, така, че ръцете в джоба, очилата, шапката и газ! Чаирите ни зоват. Пристигане на хижата – настаняване и една ведра игра за запознаване с групата. Вечерта – начертаване на план за идните дни!

Ден 2 до Ден 5 Родопа планина

Със сигурност не може да ви преразкажем това което ви очаква, но гарантираме, че ще е запомнящо се! През тези дни ще имаме пълното време на света да обходим района! Ще се слеем с магията наречена Родопа планина. Предстоят ви вълнуващи срещи с тайнствени кътчета, чудни пътеки и върхове, добри хорица в Мугла и нашето приключение „Кралство Чамла“… Подарете си емоция, енергия и сила! Родопа планина ви зове!

Ден 6 Триград

След закуска е за последна разходка! Багажа ще го возят, а ние пеш. От Чаири до Триград. Време е за пещерите и ждрелото. Раздяла с групата и до нови срещи из мистичните Родопи!


Дати: 25 юни, 23 юли, 20 август

Цената включва: 5 нощувки в хижа, планински водач, планинска застраховка с лимит 1000 лв.

Цената не включва: транспорт, храна – самостоятелен избор, разходи от личен характер. Възможност за предварителна заявка на храна.

Отстъпки: наши приятели, деца до 10 г. и семейства -10%


Минимален брой туристи: 15
Срок за уведомяване при не събрана група: 7 дни


Изискване към екипировката – прочети тук!