Споделяме усмивки в планината :-)
T: 0890 182 189 E: info@prikluchenia.com
default-logo
Датa: 15 дек. 2018 - 16 дек. 2018
Място: Рила планина
Свободни места: 40
Цена: 65 лв
Запази място

Празнична планинарска вечер и 10 години Бюро за туризъм и приключения Пълдин… мястото не е случайно! С гледка към гордостта на българския туризъм и алпинизъм!

В края на изминаващата година е времето, в което се събираме отново заедно и си спомняме за моментите из планините, за красивите гледки, за изкачените върхове, за преодолените трудности, за спомените и усмивките, за добрите хора … за времето в което сме били щастливи… и за местата, които искаме да посетим.

Тазгодишната планинарска вечер ще е още по-специална за нас, защото вече 10 години сме заедно с туристи из планините на България!

Очакваме ви приятели, особено онези, които са с нас от самото начало!

Ден 1     Мальовица (Меча поляна)

Среща на групата в София – стадион Васил Левски и в Самоков (за останалите). Пристигане на Меча поляна. Оставяме си багажа в хотела и от тук – денят е наш, планината споделена! В зависимост от времето тук в този магнетичен рилски район има много какво да се прави. Ще се разделим на няколко групи, или всички заедно. В следобедните часове се връщаме в хотела, за малко почивка и подготовка за банкетната част.

Вечерта е наша! Ще има веселба, признания, награди и много споделена обич към всички!

Празнична годишна планинарска вечер – дрес код: маски/костюми – дайте воля на вашето въображение! Томбола с някоя друга награда 😉 Благи думи и дълги хора… да споделим хубаво и лошо из баирите през отминаващата година… за изминалите 10 години и за идните 10… Пък след това ще го мислим

Ден 2    Мальовица (Меча поляна)

Ставане… кой когато иска… Верно! Закуска. Свободен ден за разходка или на басейн в Белчин. Решението е ваше, а удоволствието е общо… тази година, а живи и здрави и следващата! 😉


Цената включва:
– комплексна организация и водачи за преходите
– празнична вечеря с томбола и награди
– нощувка и закуска в хотел Ален мак
– планинска застраховка

Цената не включва:
– транспорт
– лични разходи


Минимален брой туристи: 15, Максимален брой: 55
Срок за уведомяване при не събрана група: 7 дни
Важно: Възможна е промяна на туристическия маршрут съобразно зимните условия.