Търси в сайта
T: 02 4 182 189; 0890 182 189 E: info@prikluchenia.com
default-logo
Датa: 20 юли 2019 - 21 юли 2019
Място: Рила
Свободни места: 12
Цена: 65 лв
Запази място

Един маршрут наситен с много ходене, зъбери и върхове, и една чудна долина. Гарантираме ви, че с тази програма ще задоволите много от вашите планински копнежи.

Последвайте нашия водач из красивия и магнетичен дял на Рила, за да ви покаже тази чудна планина от друг ъгъл. Да усетите тръпката на Мальовица по североизточния ръб, да се извисите над Страшното езеро и да обикнете Рила.

Защо този трип?
– Североизточния ръб на връх Мальовица 2729 м.н.в.
– Невероятната панорама от връх Ловница
– Дивата долина на Урдина река
– Усмихнат планински водач

Програмата в детайли:
1 ДЕН ЦПШ „Христо Проданов“ – Страшно езеро – Ловница 
Тръгване от паркинга пред главния вход на стадион Васил Левски в 7.00 часа. Отпътуваме към Меча поляна. Програмата е за подготвени туристи, така че няма място и време за губене. Днешния преход ще ни изведе през хижа Мальовица, за да оставим основния багаж, след което до Страшното езеро. Тъкмо е време за лек обяд на това чудно място. Ще може добре да огледаме заобикалящите ни зъбери. От тук пътеката е само нагоре! Връх Ловница и от 2695 м.н.в. ще огледаме този приказен дял на Рила, а ще видим и доста още. Слизане към хижата през заслон БАК. Настаняване, вечеря и почивка.

2 ДЕН връх Мальовица – Урдина река
Закуска и в 7:30 потегляме към върха! Изкачването ще бъде по североизточния ръб с невероятни гледки към вчерашните върхове и следобедната долина. А и към Рила и Пирина. Ще достигнем върха малко преди обяд и ще имаме достатъчно време да се насладим на това наше дело. Слизане към Урдиния циркус, където ще намерим удобно място за хубав обяд и почивка. Да не забравяме, че си имаме ходене… Връщане на изходна точка при колите 18:00 ч. и отпътуване към София.


Цена на програмата: 65.00 лева
Ниво на трудност: МожещиНапреднали


Цената включва:
– Цялостна организация и планински водач
– Нощувка в хижа Мальовица
– Планинска и здравна застраховка с лимит 1000 лв.

Цената не включва: Транспорт, храна и разходи от личен характер

Отстъпки: наши приятели, ученици и студенти, и семейства -10%


Минимален брой туристи: 12
Срок за уведомяване при не събрана група: 7 дни


Изискване към екипировката – прочети тук!