Търси в сайта
T: 02 4 182 189; 0890 182 189 E: info@prikluchenia.com
default-logo
Датa: 12 авг. 2019 - 16 авг. 2019
Място: Стара планина
Цена: 290 лв
Запази място

В поредицата от яки тематични лагери за дивите козлета няма как да не обърнем специално внимание на долекаската помощ и оцеляването в планинска среда. Този лагер, провеждан в Балкана, ще донесе много и ценни знания на дивите козле, не само когато са в планината, а така и в градска среда… Все пак, децата са си деца – палави и „юнак без рана нЕма“! Ха сега! Как да обработим раната?

Програмата ще бъде водена от двама от нашите най-добри младежи, а по настоящем и планински спасители в отряд София. Много време за лекции, обучения, практически занятия, но същевременно и време за преходи, игри и забавление.

Започваме с окомплектоване на раничката на дивото козле за планина – подарък аптечка и малко важни неща в нея!

Ето и програмата:
Ден 1  Беклемето
Отпътуване от София в 8:30 ч. Настаняване в уютния хотел и кратка разходка в района. Следобеден поход до х. Чучул. Обратно в хотела за беседа и доста интересни факти за човешкото тяло, важните органи и системи и тяхното функциониране.

Ден 2 – 4  През тези дни децата ще правят разходки до х. Дерменка и до връх Козя стена, в търсене на еделвайси, но основната им задача ще е да бъдат добре подготвени за нещастен случай в планината и в града. Ще има извънредни ситуации, оказване на помощ на пострадал по време на прехода и всичко това с тренировъчна цел! Ще бъдат застъпени и възможните случай в града и как да се реагира в такива ситуации. Оцеляването в планинска среда също ще бъде част от лагера, а какви импровизирани биваци може да изградим в планината са тема на Дивите козлета – палатков лагер Чаири.

Ден 5  Беклемето
Денят си върви по план до към обяд, като малко преди това ще направим подарък на дивите козлета – лична алптечка за раницата. След вкусния обяд е време да отпътуваме към София. Ако са послушни – подарък х2 и на басейн в Чифлик!


Цена за лагера: 290,00 лева

Цената включва:
– цялостна организация на проявата
– транспорт от София до Беклемето и обратно
– 4 нощувки в хотел Сима 3*
– 4 пълни пансиона + обяд в деня на пристигане
– инструктори по туризъм и спортове, планински спасители
– помагала, екипировка и всичко необходимо за провеждане на дейностите
– планинска и здравна застраховка с лимит 1000 лв.
– лична аптечка „Дивите козлета“

Цената не включва:
– топли и студени напитки в хотела
– разходи от личен характер

Отстъпки:
– Второ дете от семейство – 10%


Минимален брой козлета: 20
Срок за уведомяване при не събрана група: 7 дни


Какво е мнението на хората за нас във Facebook.

0890182189 Провери за свободно място още сега!