Търси в сайта
T: 02 4 182 189; 0890 182 189 E: info@prikluchenia.com
default-logo
Датa: 20 - 21 юни
Място: Стара планина
Цена: 85 лв
Запази място

Подарете си два дни в горския рай на западна Стара планина. Там дето се извисява Миджур и в ливадите под него е рая на цветята! Разходка из резерват Чупрене. Ще погледнем обзорно западния Балкан и ще изкачим върховете Реплянска църква, Остра чука и Оба.

Програмата:
Ден 1  Отпътуване в 7:30 ч. от паметника Васил Левски – с личен превоз (опция за организиран). След като преминем прохода Петрохан ще се отбием до четвъртия по големина манастир в нашата страна -Клисурския. Сгушен в недрата на Стара планина под Тодорини кукли, тази обител впечатлява с красивата си църква, спретнатия двор и разбира се историята си. След това ще се насочим към Чупрене, от където ще стартира нашия 3-4 часов преход до фантастичната хижа Горски рай. Нашите домакини са се постарали да внесат домашен уют и естествено да ни предложат вкусни гозби. Всеки може да добави и чаша вино и купона тръгна.

Ден 2 Ставане рано! Преход до билото и изкачване на връх Остра чука. На върха трябва да сме за изгрева. Да съзерцаваме раждането на слънцето! Време е да се отдадем на щастието в този планински рай. Поляните са осеяни с билки – ето защо е времето да спретнете венец от тях, а защо не и да се извъргаляме в росата! За обяд се връщаме в хижата – вкусно, вкусно! Следва бързото слизане до Чупрене и отпътуване към София! Заредени с много енергия и сили! 


Цена: 85,00 лева

Цената включва:
+ Цялостна организация и планински водач – Сашо;
+ 1 нощувка в хижа Горски рай;
+ Планинска застраховка с лимит 1000 лв.

Цената не включва:
– Транспорт – споделено пътуване;
– разходи за храна и такива от личен характер.

Отстъпки: Учащи -10лв. 

Минимален брой туристи: 12
Срок за уведомяване при не събрана група: 7дни
Изискване към екипировката – прочети тук!


Какво е мнението на хората за нас във Facebook.
0890182189 Провери за свободно място още сега!


Снимката е собственост на https://krasimirpetrov.wordpress.com Браво!