Споделяме усмивки в планината :-)
T: 0890 182 189 E: info@prikluchenia.com
default-logo
Датa: 22 август
Място: Пирин
Свободни места: 6
Цена: 329.00 лева : 269.00 лева
Запази място

Време е да запазим здравето на здравите!

Ден 1 Добринище – х. Безбог
Пристигане в Добринище – самостоятелно. Трансфер до х. Гоце Делчев, а от там с лифт до х. Безбог. Настаняване и разходка в района на езерото. Вечеря. Нощувка.

Ден 2 -4 х. Безбог – лъчове с малка раница
Време за разходка и активна почивка – връх Безбог – връх Полежан – Попово езеро.
В тези дни ще може да се насладите на планинското спокойствие и да забравите за забързаното ежедневие.

Ден 5 х. Безбог – Добринище
Закуска. Време е за последна разходка до х. Гоце Делчев. Трансфер до Добринище. Време е да си кажем „Довиждане“, но преди това – на минерален басейн!


Цената включва:
– 4 нощувки в стая „Лукс“ – 2 легла и WC
– храна
– планински водач
– планинска застраховка
– VIPRofes – три пъти дневно проследяване на 17 показатели
– BIODrink – напитка сутрин, обед и вечер
два обяда VIPShake
добавка към храната сутрин и вечер – антиоксидант, детоксикант и душевен мир! VIPClassicHit

Цената не включва:
– транспорт и лифт
– лични разходи

Изходно място:
град Добринище
Достига се с автобус/влак от София / Пловдив

Минимален брой туристи: 6 (макс. 8)

 


Bio-drink_fb-post_300Bio-drink е синтез на полезните свойства на чая и хранителните добавки. Това е ефективна и полезна напитка със свойствата на биологично активните хранителни добавки. Bio-drink са направени от напълно натурални растителни екстракти и природни лечебни билки с цел да предложат по-голяма полза на организма. Трите активни напитки са създадени да ви помагат по всяко време на деня. PURE действа детоксикиращо сутрин, LIFE дава енергия през деня, а успокояващата MIND е идеална преди сън.

 


вижънАнтиокс+ ефективно противодейства на процесите на стареене, предпазва клетките от разрушителното действие на свободните радикали, регулира работата на сърцето, укрепва капилярите и кръвоносните съдове, а също така има силно тонизиращо и имуномодулиращо действие.Детокс+ помага да се предотврати клетъчното увреждане. Отлично прочиства организма след прием на синтетични лекарства. Мощен природен антибиотик и се използва за борба с широк спектър от здравни проблеми.
Pax+ forte, запълва дефицита на витамини, минерални вещества и други биологично активни вещества в хранителния режим, способства за повишаване устойчивостта на организма към стресови ситуации.


March_promo_874x243_BGКоктейлът Шейк Ванилия е източник на най-важните витамини и минерали и съдържа висококачествени растителни белтъчини, което го прави пълноценен хранителен продукт. Той не само нормализира обмяната на веществата, но и позволява правилно да коригираме менюто си и да намалим наднорменото тегло. Нискокалоричният продукт Шейк Ванилия притежава приятен ванилов вкус, не съдържа калории и е много подходящ за хора, които спазват диета.