Споделяме усмивки в планината :-)
T: 0890 182 189 E: info@prikluchenia.com
default-logo

Детски рожден ден

Детски рожден ден в планината? Защо не!

ЗА ИДЕЯТА

Детският рожден ден е винаги очакван с нетърпение както от рожденика, така и от неговите приятели. Всички обичат да се забавляват, да похапват и да бъдат красиви – ние обаче добавяме и обучение чрез играта.

Провеждането на рожден ден в планинска среда не е често срещано сред децата, за разлика от нас възрастните – често събираме приятели край реката и скарата за приказки и почерпка. При децата е важно запълването на цялото време с подходящи за тях дейности, тъй като за тях „на открито“ е равно на „готови сме за тичане и пакости“.

Времетраенето на такива мероприятия в планината е далеч над часовете в парти клуба и изисква повече от един инструктор, при това опитни планинари и с правилен подход към децата.

Нашите предложения за рожден ден в планината могат да бъдат с различна сюжетна линия, но основното в тях е винаги планинарството – какво, къде, с кого, как и разбира се безопасността и правилното пребиваване в планината. Всички задачи, игри и дейности са свързани с елементите на планинарството.

ЗА НАС

Скромен, но професионален екип в основата на специализиран туроператор за планински програми и приключения. Планинари по професия, хоби и призвание ние сме винаги внимателни към подготовката и провеждането на програми за планинарство, отдих и туризъм. Вече с десетгодишен опит, с доказани успешни проекти и програми, с никак не малко приятели, избиращи ни година след година за водачи в планинските им пътешествия. С опит в многодневни и многобройни спортни мероприятия, добри организатори на корпоративни събития и отлични познавачи на детската душа, жадна за приключения.

НАШЕТО КОНКРЕТНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ

В зависимост от конкретното запитване, нашето предложение ще търпи промени, но основните моменти са:

1. МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ. За предпочитане е района на Витоша или малките планини около София. Възможности много.

2. ПРОГРАМА ЗА ДЕНЯ И ВРЕМЕТРАЕНЕ. Програма ще включва различни елементи от планинарството, логически и други задачи. Самият сюжет на програмата ще бъде допълнително обсъден, с оглед на интересите и предпочитанията на рожденика. Времетраенето за подобно събитие е минимум 4-5 часа.

3. ХРАНЕНЕ И ТОРТА. Изхранването на децата за обяд може да бъде с кетъринг или приготвяне на храна на място. В първия вариант избор на фирма, доставчик на кетъринга може да бъде ваше решение или съвместно с нас. При втория вариант в програмата на децата се включва и частта с приготвяне на храната, за да може да участват и те в процеса. Продуктите за обяд се доставят от нас и с помощта на инструкторите децата приготвят обяда.

Тортата може да бъде поръчана от вас или от нас. При варианта с торта от нас – тя е в сюжета на рождения ден – планина, лагер, огън, скали, гора и т.н.

4. ТРАНСПОРТ. Транспорта на децата до мястото на среща с инструкторите е ваша грижа. Със сигурност може да ви съдействаме при избора на превозно средство с проверена от нас фирма.

5. ЦЕНА. Цена може да предложим, едва след като имаме всичката информация от вас и желанието на рожденика, за да може да включим всичко и да ви предложим най-добрата цена за извънградското планинарско парти.


Направете запомнящ се подарък на вашето козле!

Екип „Диви козлета“
М: 02 4 182 189; 0890 182 189
Е: info@prikluchenia.com

Авторът
 1. Радослава Динева Reply

  Здравейте, може ли да се организира подобно мероприятие, за деца завършващи детска градина. Децата са около 30. Колко ще струва и каква би била организацията?

  • Миро Reply

   Здравейте,
   Най-добре е да се свържете с нас по телефон или мейл, за да уточним детайли и да предложим дейности и съответно цена.
   0890182189 / 024182189, info@prikluchenia.com

Остави мнение

*