Търси в сайта
T: 02 4 182 189; 0890 182 189 E: info@prikluchenia.com
default-logo
Датa: 25 юни, 23 юли, 20 август
Място: Родопа планина
Available Seat: 15
Цена: 165.00 лева
Запази място!

Заредете се положително с емоции и раздвижете тялото в Родопа планина! Една активна почивка из мистичните кътчета на планината.

Това е нашата програма, която смело може да я грабнете като подарък за вас, семейството и приятели. Няколко дни сред родопската природа, в близост до езера – гаранция за емоционално зареждане и душевно и физическо възстановяване!

Чаирски езера е любим за нас район. Още преди 10 години с първата ни група там се влюбихме в мястото, хижата и домакините! Предлага ме ви не една обикновена услуга, а изживяване! Ще се потопите в мистиката на тази дива дива природа, а ние ще дообогатим изживяването с приключението „Кралство Чамла“!

Няма какво повече да ви увещаваме! Всеки посетил това място, тази хижа и ръкувал се със стопаните ѝ – мечтае да се върне! И се връща!

Защо този маршрут?

  • Заслужена почивка из мистичната Родопа планина
  • Няма тежка раница и местене от хижа на хижа
  • Прекрасна хижа и домакини, още по-вкусна храна
  • Място със силна енергия, заобиколено от езера
  • Ежедневни преходи из Родопа планина
  • Утринна ведрина и гимнастика
  • Самостоятелен избор на храна според хранителните потребности на всеки
  • Усмихнат планински водач, организатор и приятел

Програмата по дни:
Ден 1  хижа Чаирски езера

Пристигане на разклона в Триградското ждрело до 12:00 ч. Багажа ще бъде извозен, така, че ръцете в джоба, очилата, шапката и газ! Чаирите ни зоват. Пристигане на хижата – настаняване и една ведра игра за запознаване с групата. Вечерта – начертаване на план за идните дни!

Ден 2 до Ден 5 Родопа планина

Със сигурност не може да ви преразкажем това което ви очаква, но гарантираме, че ще е запомнящо се! През тези дни ще имаме пълното време на света да обходим района! Ще се слеем с магията наречена Родопа планина. Предстоят ви вълнуващи срещи с тайнствени кътчета, чудни пътеки и върхове, добри хорица в Мугла и нашето приключение „Кралство Чамла“… Подарете си емоция, енергия и сила! Родопа планина ви зове!

Ден 6 Триград

След закуска е за последна разходка! Багажа ще го возят, а ние пеш. От Чаири до Триград. Време е за пещерите и ждрелото. Раздяла с групата и до нови срещи из мистичните Родопи!


Дати: 25 юни, 23 юли, 20 август

Цената включва: 5 нощувки в хижа, планински водач, планинска застраховка с лимит 1000 лв.

Цената не включва: транспорт, храна – самостоятелен избор, разходи от личен характер. Възможност за предварителна заявка на храна.

Отстъпки: наши приятели, деца до 10 г. и семейства -10%


Минимален брой туристи: 15
Срок за уведомяване при не събрана група: 7 дни


Изискване към екипировката – прочети тук!