Търси в сайта
T: 02 4 182 189; 0890 182 189 E: info@prikluchenia.com
default-logo

Бюро за туризъм и приключения „Пълдин“ EООД създадено през 2008 г. от екип млади ентусиасти, специалисти в сферата на планинския туризъм, организираните пътувания и обучения сред природата.

Професионализмът на екипа ни в планинския туризъм се доказа с многобройните туристи, крачещи по българските планини, водени от нашите усмихнати водачи. Перфектно организирани, с правилно избрани маршрути и не на последно място с най-добра цена! Ежегодно над 250 души избират нашите услуги, за своята активна почивка в планината – екскурзионното летуване. Наши дългогодишни приятели са и училища, които организират този вид почивка за учениците – Силистра, Сливен, Враца, Пловдив.

Имаме натрупан опит в провеждането на корпоративни събития и семинари, и спортни състезания с над 1300 участници. Бюро Пълдин е в основата на днешните Национални университетски зимни и летни игри, като от 2009 до 2014 г. сме основен организатор и партньор. Наша е и идеята за провеждане на Палаткиада – туристически събор за спортно-туристически игри за студенти, събитие провеждано три поредни години на Узана.

През 2017 г. надградихме детските крайградски лагери и създадохме Планинска занималня Дивите козлета, която се радва на огромен интерес от децата. Следствие на тази програма са и Планинските лагери, в които децата усвояват още повече знания и умения за пребиваването в планината.

Добри сме, защото го правим с любов и уважение към хората и планината!

Общи условия за организирани туристически пътувания     Политика на поверителност

Нашият екип

Евгени
Детски туризъм
Миро
Основател, собственик и управител; Главен редактор на програмите

Информация и резервация

Планински туризъм
mob.: 0890 182 189
е-mail
info@prikluchenia.com

Пишете ни!

  1. Име *
    * Вашето име
  2. Email *
    * Валиден Email адрес
  3. Съобщение *
    * Напишете ни нещо ...